• foto splashpage
  • Welkom bij Care for Women

    Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en helpen je graag bij problemen met de overgang, menstruatie, zwangerschap, anticonceptie etc.
    Maak hieronder je keuze.


Vrouwspecifieke zorg noodzakelijk

Al jaren pleit Care for Women voor meer vrouwspecifieke zorg. Het lichaam van een vrouw is immers wezenlijk anders dan het lichaam van een man. Vooral verstoringen van het vrouwelijk hormoon oestrogeen veroorzaakt bij vrouwen een verslechtering van de gezondheid.

 

Zo komt een depressie 2x zoveel voor bij vrouwen, overlijden er meer vrouwen aan hart- en vaatziekten. Komt reumatoïde artritis en astma vaker bij vrouwen als bij mannen voor en krijgen vrouwen driemaal zo vaak osteoporose. Ook zaken als zwangerschapsproblemen, menstruatiepijn en overgangsklachten zijn echte vrouwelijke hormonale klachten.


Daarnaast vinden de meeste vrouwen het prettig geholpen te worden door een vrouwelijke zorgverlener, die voldoende tijd heeft en ze begrijpt. De Care for Women specialisten zijn allemaal zelf ook vrouw en begrijpen als geen ander waar het vrouwenlichaam mee te maken krijgt.

 

Diensten

Vrouwenconsult

Menopauzespreekuur

PMS consult

Zwanger worden consult

Anticonceptiespreekuur

Vrouwen Health check

 

 

bottom divider

 

 

Care for Women hoofdkantoor
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN Amersfoort

Telefoon: 033-2472050
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.