• darmklachten d99b53bc6a

Carpaal tunnelsyndroom

 

carpaletunnelsyndroom vrouwenDaar loop je met een dienblad vol kopjes en koek voor je visite als er ineens een pijnlijk gevoel door je hand trekt. Van de schrik laat je het dienblad vallen, zo over je schoonmoeder. Oeps! Natuurlijk vraag je je af waar dit vandaan komt. Je hebt hier waarschijnlijk te maken met het carpale tunnelsyndroom. Hierbij raken zenuwen in je hand bekneld en krijg je last van vervelende pijn die door je handen trekt. Wil je meer weten over het carpaal tunnelsyndroom of heb je hier last van? Ga dan eens langs bij de Care for Women specialiste. Zij kan je er meer over vertellen en tips geven om hiermee om te gaan. Een afspraak maak je eenvoudig in de webagenda.

 

 Carpaal tunnelsyndroom; waar komt het vandaan?

 

Tijdens je zwangerschap zwelt een en ander op in je lichaam. Daardoor kunnen er ook zenuwen bekneld raken in je hand: het carpale tunnelsyndroom. Eén troost: het komt bijna nooit in twee handen tegelijk voor, de handen wisselen elkaar af. En meestal gaat het na de zwangerschap vanzelf weer over, maar het is wel even vervelend natuurlijk.

 

Help, het gaat niet over!

 

Blijf je na je zwangerschap last houden van het carpaal tunnelsyndroom? Of ben je in de overgang en lijken je klachten erg op bovenstaande? Dan kan het zijn dat het carpale tunnelsyndroom bij jou niet weg wil gaan. Maak je geen zorgen, in de meeste gevallen is het gemakkelijk te verhelpen. In een vroeg stadium gebeurt dit met een injectie. Wanneer het carpaal tunnelsyndroom verder gevorderd is kan een operatie helpen. Deze operatie vindt meestal poliklinisch plaats en zorgt in 90% van de gevallen voor een definitieve oplossing voor de klachten.

 

Care for Women is er voor jou

 

Voor de precieze uitleg van dit zwangerschapskwaaltje kun je altijd terecht bij de Care for Women specialiste! Zij kan al je vragen beantwoorden en je adviseren over hoe je omgaat met deze vervelende klachten. Ook andere vragen rond vrouwzijn kan ze beantwoorden. Wacht niet langer en maak hier een afspraak.

 

Lees meer over zwangerschap

 

Misselijkheid
Zwangerschapsdiabetes
Hoge bloeddruk
Zwangerschapsklachten

Care for Women in de pers

opening bceeGezondheidsplein (filmpje)
Eerste specialistische welzijnscentrum voor vrouwen

cfw santeeSanté
Vrouwen verdienen speciale zorg

cfw telegraafTelegraaf
Aandacht voor het vrouwenlijf

cfw vriendinVriendin
Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug

cfw vivaViva
Last van Pre Menstruele Shit!

estheticienneEsthéticienne
Welzijn voor vrouwen