• haar 79da79e6aa

Haaruitval rond de zwangerschap

Haaruitval kan plaatsvinden tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Vervelend, haaruitval, want je was net zo blij met zo'n volle haardos. Door de hormoonveranderingen in je lichaam heb je misschien wel een mooie ‘zwangerschapsbos’. Maar goed, misschien ook wel ineens futloos haar en haaruitval terwijl het eerst glansde en schitterde.

 

Af en toe krijgt een vrouw tijdens haar zwangerschap last van futloos, slap haar of zelfs ernstige haaruitval. Ook het geven van borstvoeding heeft invloed op de conditie van je haar en kan haaruitval bevorderen.

 

Maar de meeste vrouwen krijgen  juist na hun zwangerschap te maken met haaruitval of haarproblemen. Dit komt doordat je hormoonhuishouding weer terug zijn balans moet zoeken. De overvloed aan het vrouwelijke hormoon oestrogeen is dan verleden tijd. Verzorg je haar en je hoofdhuid juist heel goed tijdens de zwangerschap. Er zijn verschillende goede producten tegen haaruitval verkrijgbaar die echt helpen. De Care for Women specialiste kan je precies uitleggen wat er allemaal in je lichaam gebeurt tijdens en na je zwangerschap.

 

Haaruitval, wij kunnen je helpen

Langdurige haarproblemen en haaruitval komen helaas ook bij vrouwen na de zwangerschap veelvuldig voor. Daarom heeft een groep Care for Women specialisten zich hierin speciaal laten scholen. Als geen ander kunnen zij, samen met jou, kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Bovendien zijn zij zelf ook vrouw en weten daarom als geen ander hoe moeilijk het is om haaruitval te bespreken. 

Maak dus eens een afspraak en blijf er niet mee lopen, zeker omdat de verschillende zorgverzekeraars dit consult tegen haaruitval zelfs vanuit hun aanvullende verzekeringen vergoeden. Je hebt zelfs geen verwijzing van je huisarts nodig! 

Klik op de naam van de betreffende specialiste en bekijk hun profiel. 

 

Haaruitval, deze zorgverleners zijn hierin gespecialiseeerd 

 

Zelf eerst iets proberen tegen haaruitval?

Care for Women heeft zorgvuldig gekozen voor het merk Mediceuticals®. De nieuwe innovatieve wetenschap van Mediceuticals® biedt Triaminocoptinol™ . Dit is een unieke haargroeiverbinding, die klinisch bewezen, de haargroei helpt te verbeteren en haaruitval en haar verlies te verminderen.


Mediceuticals® is een vooraanstand merk welke voor hoofdhuid- en haarbehandelingen is goedgekeurd door de FDA. Dermatologische wetenschappers hebben in deze producten niet alleen de meest geavanceerde farmaceutische methoden toegepast, maar ook natuurlijke grondstoffen in hun receptuur verwerkt. Bovendien heeft Mediceuticals® een speciale lijn van producten die ontwikkeld is tegen haaruitval voor vrouwen tijdens perioden waarin veel hormonale veranderingen plaatsvinden, zoals zwangerschap en de overgang.  Mediceuticals® is bedoeld voor alle vrouwen die belang hechten aan mooie haren, met een natuurlijke glans en een gezonde hoofdhuid en geen last willen hebben van haaruitval. Voor vrouwen die de verzorging van hun haar net zo belangrijk vinden als de verzorging van hun gezicht.


Mediceuticals® heeft inmiddels niet alleen de beste producten als het gaat om haaruitval, haar verlies of hoofdhuidproblemen, maar ook voor het preventief gezond houden van je haar. Of je nu oud of jong bent, problemen hebt of niet, de lijn van Mediceuticals® biedt inmiddels zo’n diversiteit dat het je een heel leven lang kan helpen aan een gezonde hoofdhuid en prachtig gezond haar.


Je vindt de producten van Mediceuticals in onze webshop. Lees voordat je begint wel grondig de bijsluiter, aangezien dit geen gewone shampoos zijn, maar een gerichte behandeling. Twijfel je, maak dan toch eerst een afspraak met de Care for Women specialiste en laat je goed uitleggen hoe deze behandeling correct te verrichten. Ook daar zijn zij goed van op de hoogte en kunnen ze je gericht helpen.

 

Lees meer over de organisatie Care for Women

 

Lees meer over haar:

 

Care for Women in de pers

opening bceeGezondheidsplein (filmpje)
Eerste specialistische welzijnscentrum voor vrouwen

cfw santeeSanté
Vrouwen verdienen speciale zorg

cfw telegraafTelegraaf
Aandacht voor het vrouwenlijf

cfw vriendinVriendin
Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug

cfw vivaViva
Last van Pre Menstruele Shit!

estheticienneEsthéticienne
Welzijn voor vrouwen