Borsten, het symbool voor de vrouw

 

Rondreis door je lichaam

 

In de rondreis door je lichaam neemt Care for Women je graag mee langs de verschillende aandoeningen waar je als vrouw vragen over kunt hebben. Vanaf vandaag hebben we hier ook informatie over gespannen borsten, slappe borsten en borstkanker.

 

Borsten

Je hebt ze in alle soorten en maten. Ze hebben een gemeenschappelijk noemer: ze zijn ultiem vrouwelijk. Niet voor niets ondergaan veel vrouwen een borstvergroting. Je kunt ook last hebben van je borsten omdat ze juist te groot zijn. Dan kunnen ze rug- en nekklachten veroorzaken. En wist je dat ongeveer 95% van de vrouwen de verkeerde bh maat draagt? 

 

De borsten van een vrouw zijn ook zeer gevoelig, niet vervelend overigens in sommige situaties. Maar borsten zijn ook gevoelig voor:

  • slap worden
  • groeien
  • slinken
  • striemen
  • tepelkloven

Helaas zijn borsten ook gevoelig voor dingen als cystes en borstkanker. Voor borsten gaat de uitspraak- haat en liefde liggen dicht bij elkaar- bij elke vrouw waarschijnlijk wel op. Als er iets aan de hand is met je borsten kan dat ook een inbreuk zijn op je gevoel van vrouwelijkheid. Wil je meer weten over borsten, denk je dat er iets mis is met die van jou of wil je praten over de (vervelende) ervaringen met je borsten? De Care for Women specialiste is zelf ook vrouw en daarbij kan ze je antwoord geven op al je vragen. 

Lees hier wat je kunt doen bij slappe borsten.

 

Care for Women helpt

Twijfel je of vind je het vervelend om naar je huisarts te gaan, ga dan eens gerust langs bij de Care for Women specialiste. Zij is zelf vrouw en speciaal opgeleid om jou te helpen. Een doorverwijzing van je huisarts heb je hiervoor niet nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden dit consult vanuit de aanvullende zorgverzekering. Maak eens een afspraak bij een van de Care for Women specialisten bij jou in de buurt of bel met 088-4420442. 

 

 

nieuwsarchief

Bekijk hier onze informatie-artikelen

 

Eenvoudig zoeken op onderwerpen waar u informatie over wilt hebben

 


 

 

Care for Women in de pers

opening bceeGezondheidsplein (filmpje)
Eerste specialistische welzijnscentrum voor vrouwen

cfw santeeSanté
Vrouwen verdienen speciale zorg

cfw telegraafTelegraaf
Aandacht voor het vrouwenlijf

cfw vriendinVriendin
Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug

cfw vivaViva
Last van Pre Menstruele Shit!

estheticienneEsthéticienne
Welzijn voor vrouwen