Speciaal voor vrouwen

Welkom in deze speciale webshop op het gebied van vrouwen en gezondheid!

 

Supplementen voor vrouwen: eenvoudig bestellen bij Care for Women

 

 

Ben je op zoek naar supplementen voor vrouwen? Dan kun je terecht bij Care for Women. De supplementen in deze webshop, zijn speciaal ontwikkeld op basis van de behoeften van vrouwen en het vrouwenlichaam.

Care for Women is dé specialist in vrouwengezondheid. Naast de bijna 150 praktijken met zorgprofessionals, die meestal vergoed worden, en het kenniscentrum op het gebied van vrouwengezondheid, heeft Care for Women ook speciale supplementen ontwikkeld voor vrouwen.

 

In deze webshop vind je de supplementen voor vrouwen op het gebied van de overgang, menstruatie en gezond leven. Supplementen voor vrouwen bestel je eenvoudig en snel. Veilig betalen met iDeal en dan heb je snel je supplementen in huis! Bovendien kun je Care for Women altijd bellen als je vragen hebt, of even telefonisch advies wilt hebben. Het telefoonnummer is: 088-4420442.

 

Waarom supplementen voor vrouwen?

 

Een vrouwenlichaam werkt anders dan een mannenlichaam. Jarenlang was de medische wetenschap hier niet zo mee bezig, maar de laatste jaren groeit de aandacht voor meer vrouwspecifieke zorg. Klachten kunnen anders zijn, sommige ziekten komen bij vrouwen meer voor dan bij mannen en ook de dosering van supplementen hoeven niet altijd hetzelfde te zijn. Onze biomassa is immers wezenlijk anders dan die van een man.
Care for Women houdt zich al jaren bezig met vrouwen en hun gezondheid. Wij weten dan ook als geen ander dat vrouwen specifieke supplementen nodig hebben. Denk alleen al aan de hormonale problemen waar vrouwen mee te maken kunnen krijgen, maar ook verschillende tekorten die sneller bij vrouwen voorkomen.

 

De supplementen van Care for Women worden samen met een netwerk van specialisten door het hele land ontwikkeld. De Care for Women specialisten weten als geen ander hoe de supplementen werken en waar ze eventueel nog verbeterd kunnen worden. Zo blijft Care for Women, i.c.m. de actuele informatie vanuit de medische wereld, uitstekend op de hoogte van zaken zoals behoeften en wensen van vrouwen, bewezen werkzame ingrediënten en adviezen m.b.t. doseringen.

 

Kwaliteit van Care for Women supplementen

 

Een goed supplement moet natuurlijk zijn werk doen, maar tevens veilig zijn voor je gezondheid. De producten van Care for Women zijn zo gedoseerd, dat je niet bang hoeft te zijn voor overdosering. Je kunt meerdere producten veilig met elkaar combineren. En als je twijfelt, bel gerust dan even. Ook daar zijn wij voor.

De supplementen van Care for Women worden bovendien volgens strenge richtlijnen geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde clean room, en verloopt de productie volgens het ISO 22001 certificaat. De meeste producten van Care for Women zitten in een vegetarische capsule en zijn tevens glutenvrij. Daardoor zijn ze zo natuurlijk mogelijk en passen ze ook uitstekend in een vegetarische of veganistische levensstijl.

 

Advies, eerlijkheid en ruime keus

 

Bij Care for Women vinden we het belangrijk dat jij als vrouw geholpen wordt. Of het nu gaat om overgangsklachten, een pijnlijke menstruatie of een gezonde levensstijl. Ons ruime assortiment biedt diverse voedingssupplementen, geschikt voor gebruik bij verschillende klachten. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden de supplementen je bieden en wat voor jou een goede keuze is.

Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt!

 

Heeft u een vraag?

Bel me terug
  1. Volledige naam:
    Foute invoer!
  2. Telefoonnummer:
    Foute invoer!

Zoek producten

Winkeltas

 x 

Uw winkeltas is momenteel leeg.

Bestaande klanten

Favoriete producten

Voordeelverpakki_4ba1f63cebe10.jpg
Mood voordeelverpakking
Normaal: € 34,95
Prijs: € 31,45
Uw voordeel: - € 3,50
MenoPause_Forte_4adc417745628.jpg
MenoPause Forte
Normaal: € 19,95
Prijs: € 17,95
Uw voordeel: - € 2,00
Care
Care
Normaal: € 21,90
Prijs: € 19,71
Uw voordeel: - € 2,19
Energy_4adc552d9dcd6.jpg
Energy
Normaal: € 19,95
Prijs: € 17,95
Uw voordeel: - € 2,00

Nieuwe producten

Sleep1
Sleep
Normaal: € 14,75
Prijs: € 13,28
Uw voordeel: - € 1,47
Parelketting
Parelketting
Prijs: € 19,95
Uw voordeel:
alka-kuur-webshop-500x339
Zuur-base kuur, 21 dagen
Prijs: € 69,95
Uw voordeel:
Vitamine D
Vitamine D Forte
Normaal: € 11,95
Prijs: € 10,76
Uw voordeel: - € 1,19

Care for Women in de pers

opening bceeGezondheidsplein (filmpje)
Eerste specialistische welzijnscentrum voor vrouwen

cfw santeeSanté
Vrouwen verdienen speciale zorg

cfw telegraafTelegraaf
Aandacht voor het vrouwenlijf

cfw vriendinVriendin
Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug

cfw vivaViva
Last van Pre Menstruele Shit!

estheticienneEsthéticienne
Welzijn voor vrouwen